Centrul de consiliere, orientare în carieră și incluziune socială

Adresa: Aleea Prof. Gheorghe Alexa nr. 1

Broșura de prezentare a Centrului de consiliere CC-TUIASI

Centrul de Consiliere CC-TUIASI asigură programe de dezvoltare personală, profesională și de voluntariat pentru studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”.

Studenții interesați de obținerea performanțelor personale și profesionale, precum și de programe de voluntariat recunoscute și acreditate, sunt invitați să se înscrie în baza de date a centrului care urmează să-și lanseze activitatea.

Acesta vizează consilierea educațională, vocațională și/sau psihologică, precum și facilitarea practicii de specialitate, a programelor de formare complementară, de integrare socială și de cercetare.

CC-TUIASI contribuie la asigurarea unui mediu care să favorizeze dezvoltarea în spațiul academic a unor persoane echilibrate și împlinite. Serviciile centrului sunt accesibile întregii comunități academice, precum şi celor interesați de colaborare cu universitatea.

Obiective:

  • consiliere psihologică și educațională;
  • oferirea de consultanţă pentru identificarea oportunităţilor de dezvoltare profesională și personală – programe de mobilitate, burse, practică de specialitate, dezvoltare în carieră;
  • programe educaționale non-formale cu implicarea organizațiilor studențești și a comunității;
  • programe de tutorat adaptate nevoilor studenților;
  • programe de practică în țară și străinătate;
  • activități de cercetare educațională și ocupațională.

Centrul de consiliere pe Facebook

E-mail: centru.consiliere@tuiasi.ro