Cantina

Cantina Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași a fost inaugurată pe 9 mai 2011, în urma unui amplu proiect care a constat în refuncționalizarea și dotarea acesteia. La cantină pot lua masa în același timp 200 de studenți și estimăm că într-o zi de lucru de la ora 11.00 la 19.00 vin aproximativ 1.000 de persoane.

Prin acest serviciu de alimentaţie publică studenţii din campus, care de multe ori au posibilităţi materiale modeste, pot mânca două mese pe zi la preţuri foarte avantajoase. Ei pot sta și într-un cadru plăcut, rezervat exclusiv studenților, fiindcă înainte de deschiderea acesteia, tinerii puteau mânca doar la furnizorii privați, de tip fast-food, din preajma campusului.

Dotările cantinei au fost obținute  prin proiectul cu finanțare europeană „Reabilitarea și Modernizarea Campusului Tudor Vladimirescu”.


Adresa: Aleea Prof. Vasile Petrescu Nr.29

În acest an universitar, cantina își așteaptă studenții, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 11.00 – 19.00.

Vezi meniul zilei

Pentru orice fel de sugestii sau nemulțumiri care ar ajuta la îmbunătăţirea serviciilor noastre vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0232 271 507 sau e-mail: dss@tuiasi.ro

Șef Birou Administrare Cantină: Anișoara Moroșanu
Tel: 0232.702.427

DESCARCĂ REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE AL CANTINEI