Procedura de cazare pe perioada sesiunii de restanțe

În perioada 31 august – 17 septembrie, studenții care au de susținut restanțe sau examene de reexaminare se vor caza în cămine, astfel:

  • T5, T18  – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată;
  • T12  Facultatea de Electronică Telecomunicații și Tehnologia Informației;
  • T17 – Facultatea de Mecanică, Construcții de Mașini și Management Industrial, Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, Arhitectură „G. M. Cantacuzino”, Design Industrial și Managementul Afacerilor, Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului, Construcții și Instalații, Știința și Ingineria Materialelor.

În cazul în care se vor ocupa locurile de cazare în căminele T5, T12 și T18, studenții de la ETTI, AC și IEEIA se vor caza în căminul T17. 

Tariful de cazare este de:

Programul cazărilor pentru perioada 31 august – 17 septembrie va fi de luni până vineri, între orele 08.00-14.00.

Procedurile de cazare vor fi efectuate de către administrația căminelor.

Actele necesare sunt:

  • o copie după cartea de identitate;

După cum am anunțat și în luna iunie, după data de 17 septembrie în campus vor putea rămâne doar studenții care au locuit pe perioada verii și care vor primi aprobare de la facultate, în funcție de situația școlară

Fiecare facultate va decide criteriile pentru care va acorda cazare studenților după data de 17 septembrie. Studenții care vor primi aprobare de cazare se vor muta începând cu data de 18 septembrie în căminul și camera în care vor locui pe toată perioada anului universitar 2021 – 2022.

Tariful de cazare pentru perioada 18-23 septembrie 2021 este de 10 lei/zi, în conformitate cu tariful aferent vacanţei de vară.

În perioada 18 – 23 septembrie, în campus se vor efectua procedurile de curățenie, dezinsecție, deratizare și igienizare în cămine.

Cazările pentru noul an universitar se vor desfășura în perioada 24 – 30 septembrie 2021.

Sursa foto: Nicu Zaharia