Până la 1 noiembrie puteți depune certificatul verde Covid sau adeverința de vaccinare la administrația căminului pentru a beneficia de o lună de cazare gratuită

Așa cum am anunțat în luna iulie, studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) care au efectuat schema completă de vaccinare împotriva COVID-19 cu unul dintre serurile aprobate la nivelul României (Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson) vor beneficia de o lună de cazare gratuită în Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”.

Astfel, până pe data de 1 noiembrie 2021, studenții sunt rugați să prezinte la administrația căminului o copie a certificatului verde Covid sau a adeverinței de vaccinare pentru a beneficia de o lună gratuită de cazare. Luna decembrie va fi luna de care studenții vor beneficia ca gratuitate.

Certificatul de vaccinare va fi verificat de către angajații DSS prin aplicația „Check DCC” dezvoltată de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Atragem atenția că persoanele care vor încerca să falsifice certificatul de vaccinare vor suporta atât consecințele legale, cât și cele administrative specifice universității. Felicităm studenții care au luat deja decizia de a face vaccinul.

Având în vedere numărul ridicat de persoane atât la nivel național, cât și în Iași, ce au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 în ultima perioada, încurajăm toți studenții cazați în Campusul „Tudor Vladimirescu” să se vaccineze. Aceștia vor avea posibilitatea să se imunizeze chiar în campus, la baza sportivă. Centrul de vaccinare din campus are un program zilnic, de luni până vineri între 12.00 și 18.00, iar sâmbăta va fi deschis de la 10.00 la 16.00. Centrul funcționează în vestiarele de lângă terenul acoperit din Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”, în apropiere de cantina studențească, situat imediat lângă dispensar – foto. Studenții vor putea alege între vaccinul produs de Pfizer&BioNTech, care necesită două administrări, cât și din serul produs de Johnson&Johnson, care presupune o singură doză.