Spiritul Crăciunului îți poate aduce 3 luni gratuite de cazare + 1.000 lei din partea companiei PHINIA: arată-ne că ai o cameră în care s-ar caza și Moșu’

Arată-ne că ai o cameră în care s-ar caza și Moșu’ și nu mai plătești căminul timp de trei luni + primești un premiu de 1.000 de lei din partea companiei PHINIA.

Direcția Servicii Studențești lansează concursul – „Camera unde s-ar caza Moș Crăciun în «Tudor»” – pentru a-i implica pe studenți în decorarea camerelor de cămin într-un mod cât mai creativ, în spiritul sărbătorilor de Crăciun.

Data limită a înscrierii în concurs este: 07.12.2023, ora 24.00. 

Premii:

  • Locul I: Cazare gratuită timp de 3 luni + 1.000 de lei din partea companiei PHINIA 
  • Locul al-II-lea: Cazare gratuită timp de 2 luni
  • Locul al-III-lea: Cazare gratuită timp de 1 lună

În cazul în care studenții câștigători beneficiază deja de gratuitate la cazare, aceștia vor primi un voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât ar fi fost scutiți de tariful de cămin.

Un juriu va evalua camerele de cămin intrate în competiție. Acesta va fi format din reprezentanți ai universității, un reprezentat al companiei PHINIA și studenți. În evaluare se va ține cont de: creativitatea și ingeniozitatea amenajării/decorării camerei, impactul decorațiunilor – toate elementele decorative ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, raportul cost-rezultat.

Calendarul concursului este următorul:

  • termen de înscriere: 07.12.203, ora 24.00
  • aprecierea camerelor prin like-uri facebook: 08.12.2023-15.12.2023, ora 08.00
  • afișarea rezultatelor finale: 18-22.12.2023

Candidați eligibili:

  • se pot înscrie studenții cazați în campusul „Tudor Vladimirescu”, indiferent dacă sunt studenți TUIASI sau altă universitate din Iași

Metoda de înscriere:

Se va completa acest formular de înscriere

Înscrierea în concurs se face exclusiv online. 

Formularul va fi însoțit de minimum o poză și maximum 3 poze ale camerei + un colaj foto cu pozele transmise.

În urma înscrierilor toți participanții eligibili vor fi invitați să participe la o întâlnire online/onsite sau vor fi vizitați de membrii juriului conform calendarului concursului.

Rezultatul final va fi dat în proporție de 85% de comisia de evaluare și de 15% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook/Instagram. Concurenții care vor cumpăra like-uri vor fi descalificați.

Orice idei sau întrebări aveți, reprezentanții Direcției Servicii Studențești vă oferă sprijinul pentru a vă putea prezenta camera într-un mod cât mai eficient.  Email de contact: bogdan.budeanu@staff.tuiasi.ro.