Concurs studențesc: Cea mai tare cameră de cămin din „Tudor”

Update(20.10.2019): Termenul de înscriere în concursul „Cea mai tare cameră de cămin” se prelungește până la data de 1 noiembrie, din cauza faptului că la căminele T1-T5 mobilerul din camere a fost instalat cu întârziere față de termenul estimat.

Arată-ne că ai cea mai tare camera din campus și nu mai plătești căminul până la finalul anului universitar!

Direcția Servicii Studențești lansează concursul – Cea mai tare cameră de cămin din Campusul „Tudor Vladimirescu” – pentru a-i implica pe studenți în amenajarea cât mai creativă a camerei de cămin în care locuiesc. Data limită a înscrierii în concurs este 20 octombrie.

Un juriu va evalua camerele de cămin intrate în competiție. Acesta va fi format din doi reprezentanți ai universității și 3 studenți. În evaluare se va ține cont de: creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investiții făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

Premii:

  • Locul I: Cazare gratuită până la finalul anului universitar;
  • Locul al-II-lea: Cazare gratuită până în luna aprilie inclusiv;
  • Locul al-III-lea: Cazare gratuită până la finalul smestrul I, luna februarie inclusiv;
  • În cazul în care studenții câștigători beneficiază deja de gratuitate la cazare, aceștia vor primi un voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât ar fi fost scutiți de tariful de cămin.

Calendarul concursului este următorul:

  • Perioada de înscriere: 1 – 20 octombrie până la 1 noiembrie
  • Perioada de vizitare a camerelor de cămin de către juriu: 21 – 27 octombrie 2-10 noiembrie
  • Aprecierea camerelor prin like-uri Facebook: 27 octombrie – 03 noiembrie 11 – 17 noiembrie
  • Afișarea rezultatelor finale: 6 noiembrie 20 noiembrie.

Candidați eligibili:

  • Se pot înscrie studenții cazați în campusul „Tudor Vladimirescu”, cu excepția celor din căminele T20 și T21.

Metoda de înscriere:

Se va completa formularul de înscriere de mai jos. Înscrierea în concurs se face exclusiv online. Se va putea înscrie o singură cameră per formular, cu indicarea celorlalți colegi din cameră. Formularul va fi însoțit de maximum 5 poze ale camerei.

În urma înscrierilor toți participanții eligibili vor fi vizitați de membrii juriului conform calendarului concursului.

Rezultatul final va fi dat în proporție de 85% de comisia de evaluare și de 15% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook. Concurenții care vor cumpăra like-uri vor fi descalificați.

Orice idei sau întrebări aveți, reprezentanții Direcției Servicii Studențești vă oferă sprijinul pentru a vă putea prezenta camera într-un mod cât mai eficient.  Email de contact: dss@tuiasi.ro.

Formular de înscriere