Spune-ne cum să îmbunătățim campusul, răspunzând la un chestionar de 20 de întrebări

Direcția de Servicii Studențești de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) invită studenții să completeze un chestionar pentru a afla opinia lor despre serviciile oferite de TUIASI în Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”.

Scopul studiului este de a dezvolta și îmbunătăți serviciile oferite studenților, acesta adresându-se doar studenților care au locuit în Campusul „Tudor Vladimirescu” pe perioada anului universitar 2021-2022.

Răspunsurile oferite vor fi confidențiale, nu există răspunsuri corecte sau greșite, iar evaluările vor fi folosite în scop administrativ și vor fi prelucrate statistic. Prin analizarea răspunsurilor oferite în chestionar, a cărui completare va dura cel mult trei minute, vom putea identifica într-un mod obiectiv care sunt punctele forte și punctele slabe ale campusului. Astfel, ne vom focaliza atenția și energia către ceea ce trebuie cu adevărat îmbunătățit în Campusul „Tudor Vladimirescu”.

[button link=”https://forms.gle/wX4T6KG1ojuVhgzi7″ color=”red”]Chestionar cu privire la evaluarea gradului de satisfacție al studenților[/button]

Sursa foto: BEST Iași – Stronger together.