Tarifele de cămin pentru anul universitar 2023-2024

Tarifele lunare de cazare pentru studenții subvenționați (cursuri – buget), cazați în Campusul „Tudor Vladimirescu”, aferente anului universitar 2023-2024, sunt următoarele:

Studenții nesubvenționați (la taxă) vor achita tariful de cazare precizat mai sus + contravaloarea subvenției de cazare alocată de către Ministerul Educației pentru anul universitar 2023-2024. Contravaloarea subvenției de cazare diferă de la o lună la alta. Precizăm faptul că Ministerul Educației poate modifica, prin contractul încheiat cu universitatea, valoarea subvenției precizate în tabelul din link-ul de mai sus.

Totodată, reamintim faptul că studenții vor putea achita tariful de cazare la administrația căminului doar cu cardul bancar.

Studenții care nu dețin carduri bancare vor putea achita „cash” contravaloarea tarifului de cămin la Casieria din clădirea Rectoratului, situată pe Bulevardul Prof. Dimitrie Mangeron nr. 67, cu respectarea următorilor pași:

  1. Se downloadează, printează și completează cererea de mai jos;
  2. Cererea va trebui vizată de administratorul de cămin;
  3. Studentul se va prezenta cu cererea avizată de administratorul de cămin la Casieria Rectoratului pentru a achita tariful de cazare de luni până vineri, între orele 07.30-15.30.

Recomandăm studenților să-și facă carduri la orice bancă doresc, întrucât majoritatea ofertelor au comisioane zero pentru studenți. Prin achitarea tarifului de cămin cu cardul, se va evita aglomerația și timpul pierdut la rând la Casierie.Precizăm că, pe bază de semnătură, un singur student poate plăti tariful de cazare pentru mai mulți colegi.