Câștigătorii primei ediții a concursului „Camera unde s-ar caza Moș Crăciun”

Cele 3 camere unde s-a caza Moș Crăciun în „Tudor” sunt toate în căminul T13, și anume 222-A, 319 și 303.

Pe primul loc s-a situat camera 222-A, în care locuiește Andrei-Ionuț Vrote, student în anul al IV-lea la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului.

Pe locul al doilea, la o diferență de doar 74 de like-uri, s-a situat camera 319, în care locuiesc Vlad-Ionuț Baciu și Eduard-Petronel Tudusciuc, studenți în anul al III-lea la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului.

Pe locul al treilea de pe podium s-au clasat Andreea Iftode și Cosmina Sofian, tot de la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului, în anul al II-lea, cu camera 303.

Rezultatul final a fost dat în proporție de 100% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook de fotografiile aferente camerelor de cămin înscrise în competiție. Astfel, studenții care locuiesc în aceste camera vor beneficia de o lună gratuită de cazare în cămin.

Le mulțumim totodată și celorlalți studenți înscriși în concurs pentru modul în care și-au decorat și înfrumusețat camera în spiritul sărbătorilor de iarnă.

[button link=”https://campus.tuiasi.ro/wp-content/uploads/Grila-evaluare-19.12.2022.pdf” color=”blue”]Clasament concurs „Camera unde s-a caza Moș Crăciun”[/button]