Săptămâna sustenabilității – Livada lui „Tudor”: acțiune de ecologizare și plantare de pomi fructiferi în Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”

Te invităm alături de noi sâmbăta aceasta, pe 19 octombrie, de la ora de la ora 12.00, să fii parte a acțiunii de plantare de pomi fructiferi și de ecologizare a Campusul „Tudor Vladimirescu” din Iași.

Întâlnirea va avea loc în fața căminelor T1-T2 și, după plantarea pomilor fructiferi în Livada lui „Tudor”, vom curăța aleile și parcurile de gunoaie, vom da cu var pomii și ne vom bucura de aer curat.

Noi vă așteptăm cu cafea, ceai cald, vin fiert și toate uneltele necesare pentru plantarea pomilor și pentru acțiunea de ecologizare a spațiilor verzi din campus. Muzica antrenantă o aducem tot noi, dar zâmbetele și voia bună rămân în sarcina voastră!

Cei care doresc să se alături acțiunii de sâmbăta aceasta, vor trebui să completeze acest formular, pentru a avea o evidență cât mai exactă a celor mai activi ecologiști din campus pe tot parcursul campaniei.

Acțiunea de plantare a arborilor și acțiunea de ecologizare fac parte din programul Săptămâna Sustenabilității INGENIUM, un eveniment dedicat promovării sustenabilității și responsabilității față de mediu. Sub deviza „Fiecare pas contează”, evenimentul își propune să demonstreze că fiecare gest și fiecare acțiune pot contribui la un viitor mai verde și mai durabil.

Anul acesta, Alianța Ingenium și implicit TUIASI sărbătoresc sustenabilitatea în universități printr-o serie de evenimente online și onsite.

Acțiunea din acest weekend este realizată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, cu sprijinul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași, instituție care a oferit pomii fructiferi.