Tarifele de cămin aferente semestrului al II-lea din anul universitar 2020-2021

Tarifele lunare de cazare pentru studenții subvenționați (cursuri – buget), cazați în campusul „Tudor Vladimirescu”, aferente semestrului al II-lea din anul universitar 2020-2021, sunt următoarele:

Studenții nesubvenționați (la taxă) vor achita tariful de cazare precizat mai sus + contravaloarea subvenției de cazare alocată de către Ministerul Educației și Cercetării. Contravaloarea subvenției de cazare diferă de la o lună la alta. Precizăm faptul că MEC poate modifica subvenția precizată în tabelul din link-ul de mai sus.

Totodată, reamintim faptul că studenții vor putea achita tariful de cazare la administrația căminului doar cu cardul bancar.

Studenții care nu dețin carduri bancare vor putea achita „cash” contravaloarea tarifului de cămin la Casieria Direcției Servicii Studențești, situată la parterul căminului T18, cu respectarea următorilor pași:

  1. Se downloadează, printează și completează cererea de mai jos;
  2. Cererea va trebui vizată de administratorul de cămin;
  3. Studentul se va prezenta cu cererea avizată de administratorul de cămin la Casieria DSS de la parterul căminului T18 pentru a achita tariful de cazare.

Mai ales în contextul pandemiei cu virusul SARS-CoV-2, recomandăm studenților să-și facă carduri la orice bancă doresc, întrucât majoritatea ofertelor au comisioane zero pentru studenți, protejându-se pe ei, cât și pe anagajații campusului. Prin achitarea tarifului de cămin cu cardul, se va evita aglomerația și timpul pierdut la rând la Casiera DSS.

Precizăm că, pe bază de semnătură, un singur student poate plăti tariful de cazare pentru mai mulți colegi.