„Camera unde s-ar caza Moș Crăciun” are, la prima ediție, 8 candidați înscriși în concurs

8 camere de cămin au fost înscrise de studenți la prima ediție a concursului „Camera unde s-ar caza Moș Crăciun”, concurs organizat de Direcția Servicii Studențești (DSS).

Trei camere dintre cele opt, care vor primi cele mai multe aprecieri pe Facebook, vor beneficia de o lună gratuită de cazare, iar studenții care beneficiază deja de această gratuitate vor primi vouchere ce vor putea fi folosite la Cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu”.

Studenții au posibilitatea să își susțină și să voteze camerele care le-au plăcut cel mai mult prin „like” pe Facebook până luni, 19 decembrie, ora 15.00.

Modalitatea de desemnare a câștigătorilor:

Rezultatul final va fi dat în proporție de 100% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook de fotografiile aferente camerelor de cămin înscrise în competiție. Astfel, comisia de evaluare va face un clasament al camerelor de cămin înscrise în competiție în funcție de aprecierile obținute pe facebook, iar primele 3 camere din clasament care au obținut cele mai multe aprecieri vor fi desemnate câștigătoare, studenții care locuiesc în aceste camera urmând să beneficieze de o lună gratuită de cazare în cămin.

Pentru a se înscrie la concurs, studenții au trimis fotografii realizate de ei cu camerele în care locuiesc, completând și un formular online, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 19 decembrie, ora 16.00.