Procedura de cazare pe perioada vacanței de vară

Toate căminele din campus vor fi deschise pentru studenți până cel târziu în data de 15 iulie 2022.

În perioada 16 iulie – 14 septembrie vor fi deschise următoarele cămine:

  • T17 pentru studenţii de la ciclurile de licenţă și master; 
  • T8, T20 scara A și B, T21 doar pentru studenţii căsătoriţi, doctoranzi sau studenții care au locuit în aceste cămine (+T16) pe perioada anului universitar 2021 – 2022.

După data de 14 septembrie, în campus vor putea rămâne doar studenții care au locuit pe perioada verii și care vor primi aprobare de la facultate, în funcție de situația școlară. Fiecare facultate va decide criteriile pentru care va acorda cazare studenților după data de 14 septembrie. Studenții care vor primi aprobare de cazare se vor muta pe data de 15 septembrie în căminul și camera în care vor locui pe toată perioada anului universitar 2022 – 2023.

Studenții din anii terminali de la ciclul de licență vor avea drept de cazare pe perioada verii doar dacă se vor înscrie la admiterea pentru master.

Pașii care trebuie urmați pentru a beneficia de cazare pe perioada verii:

  1. Cazările se vor desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu Prodecanul facultății.
  2. Studenții trebuie să se înscrie online, utilizând adresa de email instituțională, accesând formularul de mai jos, până cel târziu pe data 19 iunie. Înscrierea în baza de date online este obligatorie, dar nu înseamnă și implicit acordarea dreptului de cazare. Datele introduse de dumneavoastră vor fi confruntate cu cele de la secretariatele facultăților. În cazul în care nu veți completa formularul, vom considera că nu aveți nevoie de cazare pe perioada vacanței de vară.
  3. Studenții vor primi prin email, de la Prodecanul Facultății, căminul și camera în care vor locui pe perioada verii, respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului să ridice cheile camerei.
  4. Vă rugăm să completați cu atenție adresa de e-mail (cont instituțional) pentru că veți fi contactați cu minimum 24 de ore înainte, pentru a primi data și ora la care să vă prezentați la administrația căminului deschis pe perioada verii pentru a efectua procedurile de cazare.

Informații suplimentare:

  • Pentru a beneficia de cazare pe perioada verii este obligatoriu să urmați un stagiu de internship sau să aveți calitatea de angajat la o firmă din Iași. Astfel, este obligatoriu ca până cel târziu pe data de 22 iulie 2022 să prezentați, în original, la administrația căminului, adeverința de angajat/intern.
  • Căminul T17, care va fi deschis pentru cazare în această vară, va fi eliberat treptat de către studenții actuali care vor pleca în vacanță. Astfel, și cazările pe perioada verii se vor efectua treptat începând cu data de 1 iulie, în funcție de eliberarea camerelor din T17.
  • Nu vor avea drept de cazare studenții care nu sunt cu plata la zi a tarifului de cămin și care nu predau în ordine camera în care locuiesc în căminul curent.
  • Pentru a beneficia de cazare pe perioada vacanței de vară, studenții trebuie să aibă minimum 20 de credite obținute în cele două sesiuni de examinări.
  • Studenții care doresc cazare pe perioada verii vor prezenta la administrația căminului o adeverință de angajat/stagiu de internship până cel târziu pe data de 22 iulie 2022.

În momentul cazării, studenții trebuie să prezinte la administrația căminului următoarele documente:

  • adeverința de angajat/intern în original (cel târziu 22 iulie);
  • cartea de identitate în original;
  • copie după cartea de identitate;
  • două fotografii (una pentru legitimația de cămin și pentru contractul de închiriere);
  • cardul de acces în cămin pentru a putea fi validat pentru căminul T17.

[button link=”https://forms.gle/VEfrbmMmFA1LxS53A” color=”red”]Formular de înscriere pentru cazare[/button]

Sursa foto: Claudiu-Gabriel Borș