Anunț privind cazarea studenților în semestrul al II-lea

Studenții din anul I-licență și anul I-master vor rămâne în semestrul al II-lea în aceleași camere în care au locuit în semestrul I. Aceștia nu trebuie să completeze formularul de mai jos. 

Studenții din anul al II-lea licență vor trebui să părăsească căminul până cel târziu vineri, 12 februarie, pentru că în locul lor se vor caza studenții care vor începe activitatea „onsite”. 

Astfel, în semestrul al II-lea se vor efectua cazări noi în campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” doar pentru studenții care vor începe acum activitatea onsite, conform Hotărârii Senatului din 09.09.2020:

  • anul al III-lea licență;
  • anul al IV-lea licență;
  • anul al V-lea Arhitectură;
  • anul al II-lea master. 

Cazările se vor desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu Prodecanul facultății. Studenții vor primi prin email căminul și camera în care vor locui în noul an universitar, respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului să ridice cheile camerei.

Prin urmare, vă rugăm să completați formularul de mai jos, până cel târziu duminică, 17.01.2021, prin care vă manifestați intenția de cazare în cămin. Datele introduse de dvs vor fi confruntate cu cele de la secretariatele facultăților. În cazul în care nu veți completa formularul, vom considera că nu aveți nevoie de cazare.

[button link=”https://forms.gle/rGRm9WV1dwRcyTN77″ color=”red”]Formular de înscriere pentru cazare[/button]

Facem precizarea că acest formular trebuie completat doar de studenții TUIASI care vor începe activitatea „onsite” în semestrul al II-lea:

  • anul al III-lea licență;
  • anul al IV-lea licență;
  • anul al V-lea Arhitectură;
  • anul al II-lea master.  

Sistemul Google Forms nu permite trimiterea de email-uri automate după completarea formularului. După ce ați apăsat butonul „submit”, trebuie să vă apară pe ecran mesajul „Solicitarea dumneavoastră de cazare a fost înregistrată. Vă mulțumim!” 

După data de 18 ianuarie, veți primi prin email detalii privind cazarea de la Prodecanul Facultății dvs. 

 

Sursa foto: Nicu Zaharia