Carla’s Dreams va concerta la Festivalul Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”

Sunteți pregătiți pentru o mega petrecere în campus?

În cadrul Zilelor Campusului „Tudor Vladimirescu” din Iași, festival organizat de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași în perioada 22-24 mai, vă așteaptă trei zile de distracție pe cinste!

Alături de noi veți avea parte de activități sportive, jocuri, concursuri și momente de relaxare în aer liber, împreună cu multe alte surprize, programul oficial pentru cele trei zile de distracție urmând să fie publicat în preajma evenimentului.

Vă invităm  în Campusul „Tudor Vladimirescu” să petreceți alături de noi și să savurați deliciile street food-ului și să vă răcoriți cu long drinks.

Punctul culminant al acestor zile extraordinare va fi joi, pe 23 mai, când ne pregătim să întâmpinăm unul dintre cei mai iubiți artiști din România! Carla’s Dreams va urca, de la ora 21.00, pe scena special amenajată în parcul de lângă căminele T9-T11  pentru a vă oferi un concert de neuitat, evenimentul fiind sponsorizat de Compania PHINIA!

Nu ratați șansa de a fi parte dintr-o experiență memorabilă!

Invitați-vă prietenii și veniți să ne bucurăm împreună de momente de neuitat în cadrul Zilelor Campusului „Tudor Vladimirescu”!