„Camera unde s-ar caza Moș Crăciun” are, la a doua ediție, 20 candidați înscriși în concurs

20 camere de cămin au fost înscrise de studenți la prima ediție a concursului „Camera unde s-ar caza Moș Crăciun”, concurs organizat de Direcția Servicii Studențești (DSS).

Studenții care și-au amenajat camera cel mai creativ și ingenios în spirtul Crăciunului vor beneficia de 3 luni de cazare gratuită + un premiu în valoare de 1.000 de lei din partea companiei PHINIA.

Un juriu format studenți, reprezentanți ai universității și un reprezentat al companiei PHINIA  va evalua camerele de cămin intrate în competiție. În evaluare se va ține cont de: creativitatea și ingeniozitatea amenajării/decorării camerei, impactul decorațiunilor – toate elementele decorative ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, raportul cost-rezultat.

Studenții au posibilitatea să își susțină și să voteze camerele care le-au plăcut cel mai mult prin „like” pe Facebook și Instagram până vineri, 15.12.2023, ora 08.00.

Rezultatul final va fi dat în proporție de 85% de comisia de evaluare și de 15% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook/Instagram. Concurenții care vor cumpăra like-uri vor fi descalificați.

Pentru a se înscrie la concurs, studenții au trimis fotografii realizate de ei cu camerele în care locuiesc, completând și un formular online, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 18-22.12.2023.