Returul meciului de fotbal USV Iași – TUIASI – marți, 10 mai, ora 17.00, stadionul Agronomia Iași

Marți, 10 mai 2022, de la ora 17.00, pe stadionul Agronomia Iași, echipa reprezentativă de fotbal a universității noastre va disputa meciul retur împotriva Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

Haideți să-i încurajăm pe băieții noștri, să facem o atmosferă incendiară la meci și să fim al doisprezecelea jucător!

Galeria studențească va pleca mâine, 10 mai, de la ora 15.30, din parcul dintre căminele T9-T11. Deplasarea din Tudor la stadionul Agronomia se va face cu un tramvai pus la dispoziția studenților de către Compania de Transport Public Iași.

Echipa reprezentativă a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași este antrenată Cătălin Abălașei – cadru didactic de Educației Fizică și Sport și este formată din următorii studenți:

Meciul dintre TUIASI și USV Iași face parte din etapa preliminară, ce se va disputa tur-retur, a Campionatului Național Universitar de Fotbal organizat de: Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Fotbal, Universitatea Politehnica Timișoara și Universitatea din Oradea.

Echipa câștigătoare dintre TUIASI și USV Iași va participa la faza națională de la Oradea din perioada 19-22 mai 2022 alături de reprezentativele a altor 7 universități care au câștigat faza preliminară.