Concurs studențesc: Cea mai tare cameră de cămin, ediția a V-a

Arată-ne că ai cea mai tare camera din campus și nu mai plătești căminul până la finalul anului universitar!

Direcția Servicii Studențești lansează concursul – Cea mai tare cameră de cămin din Campusul „Tudor Vladimirescu” – pentru a-i implica pe studenți în amenajarea cât mai creativă a camerei de cămin în care locuiesc. Data limită a înscrierii în concurs este 23 octombrie 2022.

Un juriu va evalua camerele de cămin intrate în competiție. Acesta va fi format din reprezentanți ai universității și studenți. În evaluare se va ține cont de: creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investiții făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

Premii:

  • Locul I: Cazare gratuită până la finalul anului universitar – 14 iulie 2023;
  • Locul al-II-lea: Cazare gratuită până în luna mai inclusiv;
  • Locul al-III-lea: Cazare gratuită până în luna martie inclusiv;

În cazul în care studenții câștigători beneficiază deja de gratuitate la cazare, aceștia vor primi un voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât ar fi fost scutiți de tariful de cămin.

Calendarul concursului este următorul:

  • Perioada de înscriere: 1 – 23 octombrie 
  • Aprecierea camerelor prin like-uri Facebook: (26 – 30) 27 – 31 octombrie
  • Afișarea rezultatelor finale: 1-2 noiembrie

Candidați eligibili:

  • se pot înscrie studenții cazați în campusul „Tudor Vladimirescu”;

Metoda de înscriere:

Se va completa formularul de înscriere de mai jos. Înscrierea în concurs se face exclusiv online. Se va putea înscrie o singură cameră per formular, cu indicarea celorlalți colegi din cameră. Formularul va fi însoțit de maximum 5 poze ale camerei.

În urma înscrierilor toți participanții eligibili vor fi vizitați de membrii juriului conform calendarului concursului.

Rezultatul final va fi dat în proporție de 85% de comisia de evaluare și de 15% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook. Concurenții care vor cumpăra like-uri vor fi descalificați.

Orice idei sau întrebări aveți, reprezentanții Direcției Servicii Studențești vă oferă sprijinul pentru a vă putea prezenta camera într-un mod cât mai eficient.  Email de contact: dss@tuiasi.ro.

[button link=”https://forms.gle/JsxL3hMpW9E9MXaU7″ color=”red”]Formular de înscriere[/button]