Au început înscrierile la EBEC 2020

BEST Iași te invită să te înscrii la runda locală EBEC, ce va avea loc în perioada 12-13 decembrie. EBEC (European BEST Engineering Competition) e o competiție la nivel european și are ca scop dezvoltarea abilităților inginerești ale studenților.

Înscrie-te cu alți 3 colegi (sau câți reușești să găsești) la una dintre cele două secțiuni ale competiției: Case Study sau Team Design.

  • Case Study urmărește găsirea de soluții eficiente pentru probleme ample. La edițiile anterioare s-au proiectat camere de Escape Room (proiectul câștigător a fost și implementat), s-au propus și sugestii pentru a reduce traficul din Iași, cât și reamenajarea parcărilor din campus. 
  • Team Design se concentrează pe abilitățile practice, în special pe realizarea unor prototipuri. Anul acesta mutăm totul în online, iar echipele vor realiza un proiect într-un program de proiectare, și proiectul câștigător are posibilitatea de a fi implementat impreună cu suportul Universității Tehnice.

De menționat că pentru a participa la eveniment nu este nevoie de cunoștințe tehnice aprofundate, ci doar de o gândire originală și critică. Câștigătorii de la fiecare secțiune, pe lângă premiere, vor merge mai departe la etapa regională (pe România și Republica Moldova), iar de acolo poate chiar la cea finală (organizată de colegii noștri din Madrid).

Pe data de 12 decembrie va avea loc un Workshop de Orientare în Carieră intitulat Lumile Viitorului, dedicat studenților ce nu sunt siguri despre viitorul lor profesional, sau care vor doar să își facă o idee despre opțiunile pe care le au. Workshop-ul va fi ținut de către Centrul de Orientare în Carieră al TUIAȘI.

Evenimentul e organizat de BEST Iași cu sprijinul  Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Aplică pe ebec.bestis.ro pană la finalul zilei de 6 decembrie.

Pentru orice întrebări contactează BEST Iași pe pagina de Facebook, pe Instagram @bestiasi sau scrie-le la adresa iasi@best-eu.org.