Câștigătorii ediției a V-a a concursului „Cea mai tare cameră de cămin din Tudor”

Cea mai tare cameră de cămin din „Tudor” în anul universitar 2022-2023 este camera 10 din căminul T4, în care locuiește Elisa Nistorstudentă în anul al II-lea la Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor.

Pe locul al II-lea s-a situat studenta Ramona-Ioana Grigoraș de la Facultatea de Mecanică, care locuiește în camera 17A din căminul T20.

Studenții Adrian-Nicolae Urdea și Alexandru Bîrgăoanu, de la Facultatea de Construcții și Instalații, cazați în camera 224 din căminul T7, s-au clasat pe locul al III-lea în acest an.

Competiția a fost una foarte strânsă, diferența între locul I și locul al II-lea fiind foarte mică, doar de 0,02 puncte din maximum de 25 posibile. Toți cei 70 de studenți din cele 45 de camere înscrise la concurs și-au arătat creativitatea și ingeniozitatea, dar au depus și eforturi considerabile pentru a înfrumuseța spațiul în care vor locui în acest an universitar.

De aceea, conducerea Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași a decis să le ofere câte un premiu special tuturor participanților care au obținut minimum 18 puncte. 22 de camere în care locuiesc 28 de studenți au primit acest primit premiul special al juriului, premiu care constă în o lună de cazare gratuită.

[button link=”https://campus.tuiasi.ro/wp-content/uploads/Clasament-Cea-mai-tare-camera-03.11.2022-2.pdf” color=”blue”]Punctaj final evaluare concurs[/button]

Juriul, format din studenți și reprezentanți ai TUIASI, a evaluat camerele de cămin intrate în competiție în funcție de creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, dar și în funcție de investițiile făcute în cameră sau raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.