Cazare pe perioada verii pentru studenții celorlalte universități din Iași

Având în vedere că foarte mulți studenți, cu precădere de la UAIC și UMF, ne-au sunat să ne întrebe dacă se pot caza în Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” pe perioada verii, vă transmitem următorul anunț:

În perioada 15 – 18 iulie vom afla numărul de locuri disponibile în Campusul „Tudor Vladimirescu”, după cazarea studenților TUIASI.

Cel mai probabil vor rămâne câteva locuri în căminul T9. Capacitatea de cazare a unei camere în T9 este de 4 persoane, baia este pe spațiile comune, iar tariful este de 10 lei/zi, același ca pentru studenții TUIASI.

Regula de acordare a locurilor de cazare va fi primul venit – primul servit. Studenții vor putea locui în campus până cel târziu pe data de 15 septembrie.

Astfel, studenții celorlalte universități din Iași care doresc cazare sunt rugați să completeze formularul de mai jos:

[button link=”https://forms.gle/1qCcTL8VE7qo5mBA7″ color=”red”]Formular de înscriere pentru cazare[/button]

Până pe data de 21 iulie vom răspunde prin email tuturor și veți afla dacă veți beneficia sau nu de cazare.

Documentele necesare sunt:

  • adeverința de angajat/intern în original;
  • cartea de identitate în original;
  • copie după cartea de identitate;
  • două fotografii (una pentru legitimația de cămin și pentru contractul de închiriere);
  • extras de cont bancar pe numele titularului contractului de cazare (al studentului cazat) – se poate printa și o captură de ecran din aplicația bancară din care să reiasă în mod clar contul IBAN și numele titularului de cont. Nu se acceptă extrase de cont pe numele părinților sau al colegilor de facultate;