Împreună facem un „Green Campus”. Acțiune de plantare de arbori în „Tudor”

Te invităm alături de noi sâmbăta aceasta, pe 6 aprilie, de la ora 9.30, să fii parte a acțiunii de plantare a 150 de arbori în spațiile verzi din Campusul „Tudor Vladimirescu” din Iași.

De asemenea, în cadrul activităților de sâmbătă, se va demara și o acțiune de ecologizare a întregului campus, demers în care vom curăța aleile și parcurile de gunoaie, vom da cu var pomii și ne vom bucura de aer curat.

Noi vă așteptăm în parcul dintre căminele T9-T11 cu răcoritoare și toate uneltele necesare pentru plantarea pomilor și pentru acțiunea de ecologizare a spațiilor verzi din campus. Muzica antrenantă o aducem tot noi, dar zâmbetele și voia bună rămân în sarcina voastră!

Cei care doresc să se alături acțiunii de sâmbăta aceasta, vor trebui să completeze acest formular, pentru a avea o evidență cât mai exactă a celor mai activi ecologiști din campus pe tot parcursul campaniei.

Acțiunea de plantare a arborilor de sâmbăta aceasta face parte dintr-un proiect amplu, intitulat „Tudorul, campionul Reciclării”, proiect pe care Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași îl va demara în mod oficial în aproximativ o lună de zile.

În cadrul proiectului amintit, TUIASI își dorește să crească cât mai mult gradul de conștientizare cu privire la situația climatică actuală și să determinăm cât mai mulți membri ai comunității studențești să recicleze activ deșeurile pe care le produc.

Proiect realizat de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Primăria Municipiului Iași.