Acces gratuit la baza sportivă din 3 octombrie

teren-acoperit-tudor-vladimirescu-min

De astăzi, 03 octombrie 2016, toți studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași vor beneficia de acces gratuit la baza sportivă din Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”, în intervalul orar 18.00 – 22.00.

Astfel, studenții își vor putea face programări la numărul de telefon 0232.702.425. Va fi permis și accesul fără rezervare, dar în limita disponibilității spațiilor din cadrul bazei sportive.

Atât programările cât și accesul fără programare se vor face de către un singur student, care își va asuma responsabilitatea pentru buna desfășurare a activității în baza sportivă.

Însă, pentru a fi permis accesul, toți studenții trebuie să aibă asupra lor legitimația de student / carnetul de student sau orice document care atestă calitatea de student al universității la intrarea în baza sportivă.

Notă

* Pentru o bună desfășurare a activității, rezervările se fac doar pe parcursul unei singure săptămâni ori de câte ori studenții doresc să acceseze baza sportivă, în limita pozițiilor libere în graficul de programări, cu posibilitatea reînnoirii programărilor în săptămâna următoare.

** Rezervările trebuie confirmate cu maximum 20 de minute înaintea orei de începere de către unul dintre studenți, telefonic sau prin prezența la sala de sport, la punctul de pază.