Informații importante cu privire la cazarea studenților în noul an universitar

În anul universitar 2022-2023, cazările se vor desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu Prodecanul facultății. Studenții vor primi prin email căminul și camera în care vor locui în noul an universitar, respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului să ridice cheile camerei.

Prin urmare, toți studenții TUIASI care doresc cazare sunt rugați să completeze formularul de mai jos, până cel târziu duminică, 11.09.2022, prin care își manifestă intenția de cazare în cămin. Datele introduse vor fi confruntate cu cele de la secretariatele facultăților. În cazul în care nu veți completa formularul, vom considera că nu aveți nevoie de cazare în anul universitar 2022-2023.

Facem precizarea că:

  • formularul de înscriere se completează doar de către studenții TUIASI;
  • studenții care și-au depus dosarul de înscriere pentru admiterea de toamnă nu trebuie să completeze formularul de cazare deoarece nu sunt încă declarati „admiși”. Va fi o altă etapă de cazări, după ce se vor afișa rezultatele finale ale admiterii de toamnă.

[button link=”https://forms.gle/HDW4XH4XkibJACf36″ color=”red”]Formular de înscriere pentru cazare[/button]

După data de 24 septembrie, veți primi prin email detalii privind cazarea de la Prodecanul Facultății dvs.

Vă rugăm să urmăriți cu atenție în luna septembrie site-ul facultății dumneavoastră pentru a fi la curent cu noutățile legate de cazare.

Sursa foto: BEST Iași