Ești student sau profesor la TUIAȘI? Fotografiază și concurează!

Arată-ne studenția prin ochii tăi! Postează pe Facebook fotografii făcute de tine care să reflecte viața de student, așa cum o trăiești tu, cu hashtag-ul #TUIASI și trimite-ni-le și nouă la adresa sarbatorim@tuiasi.ro, iar cele mai reușite fotografii vor fi premiate în bani și expuse în cadrul vernisajului din 14 noiembrie 2016, la ora 14.00, la Iulius Mall.

concurs-foto-uti-poster-min

Tradiționalul concurs de fotografii din cadrul Zilelor Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași vine anul acesta cu încă o surpriză: sunt șapte categorii, fiecare cu câte trei premii:

Premiul I – 250 de lei;
Premiul al II-lea – 150 de lei;
Premiul al III-lea – 100 de lei.

Categoriile sunt următoarele:

La școală – Vrem să vedem școala cum o vezi tu. Trimite-ne fotografiile la care crezi că o să te uiți peste ani, când îți vei aminti cu nostalgie de perioada facultății.

Viața în campus – Nimeni nu știe campusul mai bine ca tine, studentul. Decupează o bucățică din el cu ajutorul aparatului foto sau al telefonului și arată-ne și nouă ce îndrăgești tu cel mai mult la „Tudor”.

Experiențe internaționale – Ai fost student Erasmus sau ai colegi veniți de peste hotare să studieze în Iași? Cu siguranță aveți momente amuzante și frumoase de împărtășit. Vrem să le vedem și noi!

Concursuri, tabere și Zilele Porților Deschise – Ai participat la concursuri studențești, la zile ale porților deschise sau ai amintiri din tabere cu colegii și prietenii? Ce moment mai bun decât Zilele Universității pentru a răsfoi albumele cu fotografii?

Învăț și practic – Sigur ai amintiri din stagiile de practică pe care le-ai făcut la sfârșit de an sau din internshipurile de orice fel la care ai participat. Mai mult, poți să ne arăți la această categorie cum pui în aplicare ce-ai învățat la facultate. Nu ezita și înscrie-te cu fotografiile tale în concurs!

Studenții, văzuți prin ochii profesorilor – Dragi Profesori, arătați-ne ce vă face să vă îndrăgiți profesia de dascăl la TUIAȘI. Aveți vreun moment alături de studenți pe care vreți să-l împărtășiți? Suntem siguri că aveți fotografii care să „radiografieze” studenția de azi.

Spiritul TUIAȘI – Orice te duce pe tine cu gândul la viața de student la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Dă-ți frâu liber imaginației! De asemenea, și la această categorie invităm cadrele didactice să se înscrie cu fotografiile lor.

Regulile concursului:

1. Dă like pe Facebook la pagina Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași;

2. Postează fotografia sau fotografiile tale pe pagina ta de Facebook, cu hashtag-ul #TUIASI;

3. Trimite-ne un mail la sarbatorim@tuiasi.ro cu fotografiile (minim 8 megapixeli), categoria la care vrei să le înscrii, titlul fotografiilor și link-ul de Facebook unde le-ai postat (postarea trebuie să fie publică, nu vizibilă doar pentru prieteni). Nu uita să incluzi în mail și numele, prenumele, facultatea (și anul, pentru studenți);

4. Noi vom alege duminică, 6 noiembrie, la sfârșitul zilei, cele mai bune trei fotografii de la fiecare categorie, iar departajarea finală se va face în funcție de numărul de like-uri pe care acestea le-au adunat până la sfârșitul zilei de miercuri, 9 noiembrie, iar. Joi, 10 noiembrie, anunțăm câștigătorii.

Prin înscrierea la concurs, participanții își asumă că fotografiile trimise le aparțin și sunt de acord cu folosirea ulterioară a acestora în materialele de prezentare ale TUIAȘI.

Concursul deja a început, așa că așteptăm cu nerăbdare fotografiile pe care să le expunem la vernisaj și să le premiem!