Serviciile de televiziune din campus vor fi asigurate de către UPC

De astăzi, 07 noiembrie 2016, serviciile de televiziune din campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” vor fi asigurate de către UPC România.

În perioada 07 – 15 noiembrie va fi furnizată în regim temporar o grilă restrânsă de 45 de programe, urmând ca după această dată să fie furnizată grila completă de 82 de canale tv.

Lista canale catv UPC

Update 11.11.2016: De astăzi, 11 noiembrie2016, ora 18.00, va fi disponibilă grila extinsă de 82 de canale tv. Pentru a le putea vizualiza este necesară o rescanare a echipamentului tv.

Vom reveni în următoarele zile cu modalitatea prin care studenții vor putea semnala defecțiunile tehnice.

 

Comentarii

comentarii

12 Comments

  1. Noua grila de programe are 93 de canale din care merg 60. Din lista prezentata de voi nu functioneaza (fiind codate) 33 de canale. Se vor rezolva aceste probleme sau am ramas si fara dolcesport 1,2,3 si fara 33 de canale?

  2. Eu nu prind nimic digital! :)) 91 de posturi pe semnal analogic, atât..

  3. Era mult mai buna colaborarea anterioara. Sincer as fi preferat o majorare de cativa lei a tarifului, in locul acestei schimbari. In lista actuala sunt DOAR canalele ce mediatizeaza lucrurile neimportante. Ar fi perfect daca s-ar reveni la colaborarea veche.

    • Bogdan Budeanu

      Din păcate nu se poate reveni la vechea colaborare. Schimbarea operatorului ce furnizează serviciile de televiziune în campus s-a produs în urma unei proceduri de achizție publică, conform Legii 98/2016. Grila tv este aceeași cu excepția canalelor sportive.

Comments are closed.