Procedura de cazare pe perioada sesiunii de restanțe

În perioada sesiunii de restanţe, 03 – 16 septembrie 2018, vor fi deschise pentru cazarea studenţilor care au de susținut examene de reexaminare toate căminele din campus, cu excepția T14, T15 și T19.

În căminele T14 și T15 nu se pot caza studenți pe perioada sesiunii de restanțe, întrucât în aceste cămine locuiesc deja studenții cazați pe perioada vacanței de vară. Căminul T19 este închis pe perioada sesiunii de restanțe întrucât se execută lucrări de reparații și igienizare cu personal propriu.

Studenții care au de susținut examene de reexaminare se vor caza în căminul în care au locuit pe perioada anului universitar 2017 – 2018. Studenții care au locuit în căminul T14 se vor caza în căminul T11, studenții care au locuit în căminul T15 se vor caza în căminul T10, iar studenții care au locuit în căminul T19 se vor caza în căminul T17.

Tariful de cazare este de 5 lei/zi pentru perioada 03 – 16 septembrie. Căminele se vor deschide duminică, 02 septembrie 2018, între orele 08.00-13.00. Tariful de cazare pentru ziua de 02 septembrie este de 9 lei/zi, în conformitate cu tariful aferent vacanţei de vară aprobat în Consiliul de Administraţie TUIAȘI.

Programul cazărilor pentru perioada 03 – 16 septembrie:

  • luni-vineri între orele 08.00-14.00;

Procedurile de cazare se vor efectua de administrația căminelor. Actele necesare sunt: copie după cartea de identitate și o cerere tip.

Studenții care au fost cazați pe perioada vacanței de vară în căminele T14, T15 și T2 vor rămâne cazați în aceste cămine până la finalul perioadei de restanțe. După cum am anunțat și în luna mai, după data de 16 septembrie, în campus vor putea rămâne doar studenții care au locuit pe perioada verii și care vor primi aprobare de la facultate, funcție de situația școlară. Fiecare facultate va decide criteriile pentru care va acorda cazare studenților după data de 16 septembrie. Studenții care vor primi aprobare de cazare se vor muta pe data de 17 septembrie în căminul și camera în care vor locui pe toată perioada anului universitar 2018 – 2019.

Totodată, reamintim faptul că studenții vor putea achita tariful de cazare la administrația căminului doar cu cardul bancar.

După data de 16 septembrie, în campus vor putea locui doar studenții care au fost cazați pe perioada verii și au primit repartiție de cazare de la facultate pentru noul an universitar.

În perioada 16 – 26 septembrie, în campus se vor efectua procedurile de curățenie, dezinsecție, deratizare și igienizare în cămine.

Cazările pentru noul an universitar se vor desfășura în perioada 27 – 30 septembrie 2018.

Foto: Olga Izbaș

Cerere cazare restante