Anunț important pentru studenții care au locuit pe perioda verii în căminele T9 și T10

 

Până la începerea anului universitar 2019-2020, trebuie efectuate și în căminele T9 și T10 procedurile de igienizare, dezinsecție și deratizare pentru ca studenții din aceste cămine să aibă condiții de cazare optime. Aceste intervenții nu se pot efectua cu persoane cazate în imobil. Din experiența anilor trecuți, căminele deschise pe perioada verii au avut probleme cu gândacii pe toată perioad anului universitar, iar noii studenți cazați nu au acceptat argumentul „cămin deschis pe perioada verii și nu s-au putut executa procedurile DDD ca la manual”.

Astfel, toți studenții TUIAȘI cazați în căminele T9 și T10 trebuie să se mute până miercuri, 4 septembrie, ora 15.00, în căminul în care au locuit în anul universitar anterior. În cazul în care căminul este închis, cazarea se va face funcție de facultate, conform tabelului de mai jos:

Studenții de la alte universități se vor caza în căminul T11.

Pentru a ușura mutarea dintr-un cămin în altul, recomandăm studenților să-și facă transferul documentelor (decazare/cazare) în prima parte a zilei, dimineața, între orele 07.00-09.00, iar apoi seara când ies de la serviciu își vor putea muta lucrurile în noua cameră.

Ne pare rău pentru disconfortul creat, dar este singura soluție prin care vor putea fi oferite pentru cazare și căminele T9 și T10 în noul an universitar.

Vă mulțumim pentru înțelegere!