Tarifele de cămin aferente anului universitar 2019-2020

Tarifele lunare de cazare pentru studenții subvenționați (cursuri – buget) cazați în campusul „Tudor Vladimirescu”, aferente anului universitar 2019-2020, sunt următoarele:

  • 135 lei pentru căminele T1-T2, T3-T4, T5, T9, T10, T11, T12, T13, T14, T15;
  • 145 de lei pentru căminele T18 și T19;
  • 150 de lei pentru căminul T17;
  • 180 de lei pentru căminele T7-T8 și T16;
  • 230 de lei pentru căminele T20-T21.

Studenții nesubvenționați (la taxă) vor achita tariful de cazare precizat mai sus + contravaloarea subvenției de cazare alocată de către Ministerul Educației Naționale. Contravaloarea subvenției de cazare diferă de la o lună la alta. Precizăm faptul că MEN poate modifica subvenția precizată în tabelul din link-ul de mai sus.

Totodată, reamintim faptul că studenții vor putea achita tariful de cazare la administrația căminului doar cu cardul bancar.

Studenții care nu dețin carduri bancare vor putea achita „cash” contravaloarea tarifului de cămin la Casieria Direcției Servicii Studențești, situată la parterul căminului T18, cu respectarea următorilor pași:

  1. Se downloadează, printează și completează cererea de mai jos;
  2. Cererea va trebui vizată în colțul din dreapta sus de administratorul de cămin;
  3. Studentul se va prezenta cu cererea avizată de administratorul de cămin la Casieria DSS de la parterul căminului T18 pentru a achita tariful de cazare.

Recomandăm studenților să-și facă carduri la orice bancă doresc, întrucât majoritatea ofertelor au comisioane zero pentru studenți, ușurând atât munca lor, cât și pe cea a angajaților campusului. Prin achitarea tarifului de cămin cu cardul, se va evita aglomerația și timpul pierdut la rând la Casiera DSS.

Precizăm că, pe bază de semnătură, un singur student poate plăti tariful de cazare pentru mai mulți colegi.