Noul website al Campusului „Tudor Vladimirescu”

website-campus-tudor-vladimirescu-min

Site-ul a fost regândit în totalitate, atât ca text cât și ca design, fiind conceput gratuit de absolvenți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, care au locuit pe perioada studenției în Campusul „Tudor Vladimirescu”. Astfel, campus.tuiasi.ro are un design nou, tineresc, intuitiv, prietenos cu dispozitivele mobile și încearcă să integreze într-o platformă unică serviciile oferite studenților în campus de către Direcția Servicii Studențești, departamente ale universității noastre, Biroul de Poliție pentru Centrul Universitar Iași, dar și informații privind accesul la serviciile medicale de la dispensarul din campus.

Pe lângă secțiunea de Noutăți în care studenții pot afla foarte ușor ultimele informații care îi privesc direct, au fost create și câteva link-uri fixe:

  • tinerii care studiază la universitate vor putea vedea, în fiecare dimineață, ce vor putea servi pe parcursul zilei la cantină, pe site fiind afișat un meniu actualizat zilnic cu preparatele pregătite și prețurile acestora;
  • a fost creată o pagină dedicată procedurii de soluționare a eventualelor problemele a conexiunii la internet, unde pot fi depuse sesizări ce vor fi preluate de către angajații și studenții voluntari din cadrul Biroului Sisteme de Comunicații și Informatizare;
  • pe pagina Pentru un campus mai curat, reciclează!, studenții vor afla cum pot recicla gunoiul la echipamentul de ultimă generație Sigurec, oferit de Green Group și amplasat în spatele Căminului T17;
  • la secțiunea Recomandări ale Poliției pentru o viață fără probleme în campus, studenții pot vedea și, eventual, revedea care sunt precuațiile minime pentru a putea evita mai multe situații neplăcute în care ar putea fi implicați;
  • un buton dedicat abonamentelor pe mijloacele de transport în comun ale regiei de transport din Iași, denumit Cum îți poți face abonament RATP?, prin accesarea căruia studenții pot vedea care e procedura prin care pot circula cu autobuzul și tramvaiul cu doar 10 lei pe lună pe toate liniile.

Pe lângă acestea, site-ul DSS va găzdui și informații cu privire la un „Centru de consiliere, orientare în carieră și incluziune socială”, care va fi amplasat la parterul căminelor T1-T2. Pe site, studenții vor putea afla programul de lucru și cum pot fi sprijiniți de către acest centru în viața de student, dar și ca absolvent.

Una dintre cele mai interactive secțiuni de pe site va fi „Studenția în imagini”. Fiindcă toți studenții au un smartphone cu care își fac zilnic zeci de poze și selfie-uri, vom publica pe site, la această secțiune, cele mai interesante sau amuzante fotografii făcute în campus sau la universitate. Pozele pot fi trimise pe mail la dss@tuiasi.ro și noi vom completa galeria foto, care este integrată cu Instagram. Mai mult, cele mai bune fotografii vor primi, ca premiu, un bilet la film la Cinemacity.

Pentru a putea fi mereu aproape de interesele și de nevoile studenților, vom pune în fiecare lună la dispoziție un chestionar care să sondeze satisfacția vizavi de serviciile oferite de personalul angajat al campusului și diferitele îmbunătățiri care pot fi aduse acestuia.

Dacă ești student al Universității Tehnice și vei intra pentru prima oară pe acest site, vei putea găsi aici rezolvare la diversele probleme pe care le întâmpini în campus.
Dacă noi nu te vom putea ajuta, găsești pe site foarte ușor datele de contact ale reprezentantului studenților de la facultatea ta, ale șefului de cămin sau ale președintelui diferitelor organizații studențești.

La orice al anunț postat pe site poți veni cu comentarii sau sugestii, totoadată vei putea da „like” sau „dislike” la comentariile colegilor tăi.