IdeaJAM scoate ideea ta la lumină

Iaşi, 21 Februarie 2019: al treilea an la rând, Innovation Labs, cel mai mare program de pre-accelerare de start-up-uri tehnice din România şi Asociaţia CALEMIS stimulează inițiativa ieșenilor inovatori prin evenimentul IdeaJAM. În seara de joi, 21 februarie, de la ora 18:30, la Facultatea de Informatică participanții vor avea șansa să-și prezinte o idee inovatoare și să primească feedback din partea experților ieșeni din mediul de tehnologie și cel antreprenorial. Totodată, înscrierile sunt deschise pentru orice persoană fără o idee definită, dar dornică să se alăture unei idei/echipe pe care să o ajute prin abilitățile sale de marketing, business, programare, inginerie etc. La finalul evenimentului, cele trei idei cu cel mai mare potențial vor fi premiate.

Pe lângă sugestii de dezvoltare, premii, networking și pizza, evenimentul dorește să familiarizeze publicul cu programul Innovation Labs şi să îl pregătească pentru Hackathon-ul ce va avea loc la Iaşi pe 9-10 Martie. Înscrierile pentru IdeaJAM se fac până la data de 20 Februarie, ora 23:23, la următorul formular: http://bit.ly/IdeaJAM

IdeaJAM se adresează tuturor persoanelor pasionate de tehnologie, interesate de lansarea unei afaceri sau a unui produs tehnic cu aplicaţii reale în piaţă. La evenimentul IdeaJAM se pot face înscrieri atât în echipă cât şi individual, cu sau fără o idee definită de startup. Participanţii înscriși cu o idee o vor prezenta in fața publicului, urmând sesiunea de feedback din partea membrilor juriului și mentorilor Innovation Labs. Evenimentul se va încheia cu premierea ideilor cu cel mai mare potențial de business, urmată de o sesiune de Startup Match, unde publicul va fi încurajat să se alăture ideii cu care rezonează cel mai mult.

Despre Innovation Labs

Innovation Labs este un pre-accelerator pentru tineri inovatori din domeniul tehnic şi startup-uri. Programul vizează studenți şi tineri absolvenți pentru a-și transforma ideea într-un prototip promițător în cadrul programului de dezvoltare de 2 luni. Această perioadă presupune o aventură de explorare a ecosistemului de startup-uri româneşti prin muncă în echipă, dezvoltare intensivă de prototip, mentorat și workshop-uri pe domenii precum modele de business, design de produs etc.

Participanților li se oferă ocazia să dezvolte soluții și produse cu aplicații reale, folosind tehnologii de ultimă generație, prin sprijinul oferit de mentori de top din industria ICT şi  business. La finala Innovation Labs la București pe finalisti îi așteaptă o expunere la nivel național cu potențial de captare a atenției investitorilor, noilor parteneri și a potențialilor clienți.

Persoană de contact: Irina Melnic – 0752 856 286