Concurs studențesc: Cea mai tare cameră de cămin din „Tudor”

E martie și ai cheltuit deja banii de cazare? Arată-ne că ai cea mai tare camera din campus și nu mai plătești căminul până la finalul semestrului.

Direcția Servicii Studențești lansează concursul – Cea mai tare cameră de cămin din Campusul „Tudor Vladimirescu” – pentru a-i implica pe studenți în amenajarea cât mai creativă a camerei de cămin în care locuiesc. Data limită a înscrierii în concurs este 27 martie.

Un juriu va evalua camerele de cămin intrate în competiție. Acesta va fi format din doi reprezentanți ai universității și 6 studenți. În evaluare se va ține cont de: creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investiții făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

Premii:

  • Studenții care locuiesc în camera ce va câștiga concursul vor fi scutiți de la plata tarifului de cămin, până la finalul semestrului al-II-lea, pentru lunile aprilie, mai și iunie.
  • În cazul în care studenții câștigători beneficiază deja de gratuitate la cazare, aceștia vor primi un voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât ar fi fost scutiți de tariful de cămin.

Calendarul concursului este următorul:

  • Perioada de înscriere: 17 – 27 martie
  • Perioada de vizitare a camerelor de cămin de către juriu: 29 – 30 martie
  • Afișarea camerelor acceptate în concurs: 2 aprilie
  • Aprecierea camerelor prin like-uri Facebook: 2 – 4 aprilie
  • Afișarea rezultatelor finale: 5 aprilie

Candidați eligibili:

  • Se pot înscrie studenții cazați în campusul „Tudor Vladimirescu”, cu excepția celor din căminele T20 și T21.

Metoda de înscriere:

Se va completa formularul de înscriere de mai jos. Înscrierea în concurs se face exclusiv online. Se va putea înscrie o singură cameră per formular, cu indicarea celorlalți colegi din cameră. Formularul va fi însoțit de maximum 5 poze ale camerei.

În urma înscrierilor toți participanții eligibili vor fi vizitați de membrii juriului conform calendarului concursului.

Rezultatul final va fi dat în proporție de 85% de comisia de evaluare și de 15% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook.

Orice idei sau întrebări aveți, reprezentanții Direcției Servicii Studențești vă oferă sprijinul pentru a vă putea prezenta camera într-un mod cât mai eficient.  Email de contact: dss@tuiasi.ro.

Formular de înscriere

Comentarii

comentarii