FAQ1: Răspunsuri oficiale la cele mai frecvente întrebări cu privire la cazarea studenților 

În urma publicării pe site a anunțului cu privire la completarea formularului de înscriere pentru cazarea în anul 2020-2021, am primit peste 400 de email-uri din partea studenților, iar mai jos puteți găsi răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări adresate:

Î1: Am completat formularul de două ori, ce pot face?

R1: O să vă ștergem noi din baza de date, după finalizarea sesiunii de înscriere de luni, 14.09.2020. Va fi validată doar ultima înscriere a dumneavoastră.

Î2: Am completat formularul, dar nu am primit nici o confirmare de înscriere. Este vreo problemă cu înscrierea mea?

R2: Sistemul Google Forms nu permite trimiterea de email-uri automate după completarea formularului. După ce ați apăsat butonul „submit”, trebuia să vă apară pe ecran mesajul „Solicitarea dumneavoastră de cazare a fost înregistrată. Vă mulțumim!”

Î3: Ce se întâmplă dacă am completat formularul înainte de a primi email-ul de la facultate în legătură cu cazarea la cămin? Mai trebuie completat încă o dată?

R3: Nu mai trebuie completat încă o dată formularul. O parte dintre facultăți au trimis email-uri către studenți, prin care le-a fost comunicat faptul că trebuie să completeze formularul de cazare. În email a fost trimis același link cu formularul postat pe campus.tuiasi.ro

Î4: Vă rog să verificați dacă înscrierea mea este în regulă. Îmi puteți confirma că este totul ok?

R4: Dacă ați completat formularul cu cele 7 câmpuri simple și v-a apărut pe ecran „Solicitarea dumneavoastră de cazare a fost înregistrată. Vă mulțumim!” – înseamnă că este totul ok.

Î5: De ce nu am putut în formular să bifez căminul în care doresc cazare sau colegul de cameră cu care vreau să stau?

R5: Acest lucru va fi decis de comisia de cazare de la facultatea dumneavoastră. Cel mai probabil, veți fi contactat să vă exprimați unele opțiuni în perioada următoare. Prin acest formular v-ați manifestat doar intenția de cazare.

Î6: Mi-am depus dosarul de înscriere în admiterea de toamnă. Trebuie să completez formularul de cazare?

R6: Nu pentru că nu sunteți încă declarat „admis”. Va fi o altă etapă de cazări, după data de 24 septembrie, când se vor afișa rezultatele finale ale admiterii.

Î7: Ce se întâmplă dacă mi-am depus dosarul de admitere în sesiune de toamnă și am completat formularul pentru cazare?

R7: Veți fi șters din baza de date aferentă primei etape de cazare.

Î8: Care sunt tarifele de cazare? Câți studenți vom sta în cameră?

R8: Săptămâna viitoare vom publica pe site tarifele de cazare și noua capacitate de cazare din fiecare cămin.

Din păcate, în perioada următoare nu vom mai reuși să răspundem individual la email-urile dumneavoastră. Le vom citi pe toate și la câteva zile vom publica pe site un nou FAQ.

Sursa foto: https://www.freepik.com/