Agenție CFR în Iulius Mall

agentie-cfr-iulius-mall-min

Vă prezentăm mai jos un comunicat din partea CFR Călători cu privire la deschiderea unei agenții de voiaj în Iulius Mall de la care studenții TUIAȘI pot să își cumpere bilete fără a mai aștepta la cozile de la gară.

COMUNICAT

Sucursala de Transport Feroviar Călători Iași – CFR CĂLĂTORI  SA vă informează cu privire la faptul că, începând cu data de 1 iulie 2016 a deschis la Iulius Mall Iași, la etajul al II-lea, în zona de servicii, AGENȚIA DE VOIAJ IULIUS MALL, care să vină în sprijinul studenților din Campusul „Tudor Vladimirescu”.

Informăm studenții ieșeni ca și de aici, de la agenția din Iulius Mall, se pot procura legitimații de călătorie CFR/abonamente etc. și angajații noștri vă vor oferi cele mai bune prețuri pentru un transport sigur.

Această agenție a fost deschisă în virtutea unei bune colaborări cu cei de la Iulius Mall Iași, cât și cu sprijinul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, cărora le mulțumim pe această cale, și care au dorit ca studenții să nu mai stea la cozi interminabile prin gara din Iași și sa fie cât mai aproape de interesele tinerilor.

Vă așteptăm la Agenția noastră de la Iulius Mall Iași pentru a beneficia de ofertele noastre.