Re-GENERATOR. Micro-festival de Arte Performative

Ediția pilot a micro-festivalului Re-GENERATOR are nevoie de ajutorul tău. Timp de 5 zile, în februarie, între 19 și 23, ne vom bucura de 2 expoziții de artă vizuală, 2 sesiuni de creație de 24 de ore, 2 workshopuri, 3 tipuri de experiențe muzicale, 4 spectacole din cele 3 arii performative (teatru, dans, performance). Poate că sună măreț, poate chiar e, dar e ceea ce are nevoie Iașul din ce în ce mai mult. Și ne propunem să facem lucrul acesta împreună. Iar pentru asta avem nevoie de o echipă dedicată de voluntari, care ne vor ajuta să punem țara la cale.
Ne dorim să creăm un micro organism independent, în Iași, care să genereze conținut pentru generația noastră. Credem că doar prin muncă și implicare lucrurile vor căpăta formele și valențele pe care ni le dorim. Așa că vino alături de noi să ne ajuți să demarăm mecanismul cu succes și de ce nu, să îl menținem în mișcare pe termen lung.

În concluzie, căutăm aproximativ 30 de voluntari: 15 pe logistică, 7 pentru secțiunea de invitați și 8 comunicatori iscusiți pentru promovare. Completează formularul de mai jos și stai conectat. De abia așteptăm să te întâlnim!

[button link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe76IVJRokiuMlweOQPEuArsUcucNR_tTE7P2ICaPjQU0RNOw/viewform?fbclid=IwAR2mFO_sXvg-nI5vxQxTr4wtXmiebeRsOwnJFJnj5zJ642PgzN4m6CqOasA” color=”blue”]Formularul de înscriere îl găsiți aici[/button]