Anunț privind schimbarea grilei de programe furnizate de UPC România

De luni, 10 decembrie, noua grilă UPC disponibilă în Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” va fi formată din 62 de canale analogice73 de canale digitale și 10 canale în format HD.

Mai jos puteți găsi mesajul transmis de UPC România privind schimbarea grilei de programe:

Stimate client,
Ne bucurăm că folosești serviciile noastre de televiziune și dorim să-ți oferim în continuare cea mai tare experiență de divertisment. De aceea, în perioada următoare grila de programe va fi modificată. Noul format de canale disponibil pentru Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” va fi în sistem analogic, digital și HD. Astfel, începând cu 10 decembrie 2018, frecvențele pe care recepționezi canalele TV se vor schimba. Pentru a urmări noile programe, va trebui să rescanezi grila TV. Pentru posesorii de televizoare cu tuner DVBC sunt disponibile și canalele în format digital și HD. Rămâi conectat la cea mai tare experiență de divertisment, de la UPC.

Totodată, vă reamintim că semnalarea problemelor privind rețeua de cablu TV din campus se poate face completând formularul de mai jos:

[button link=”https://campus.tuiasi.ro/05/12/2021/noua-solutie-digitala-pentru-semnalarea-problemelor-din-campus-care-inlocuieste-vechile-caiete-de-sesizari-din-camine/” color=”blue”]Formular de sesizări catv[/button]