Locuri de cazare în campusul „Tudor Vladimirescu” pentru studenții celorlalte universități din Iași

Studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” și Universității Naționale de Arte „George Enescu” care doresc cazare pentru anul universitar 2018 -2019 în campusul „Tudor Vladimirescu” sunt rugați să completeze formularul de mai jos.

Astfel, studenții care s-au înscris în baza de date de mai jos vor fi contactați pe email de către personalul Direcției Servicii Studențești în perioada 20 – 23 septembrie în data de 24 septembrie pentru a demara etapele aferente cazării. Cazarea studenților din cadrul acestor universități se va face (25 sau 26 septembrie) (27-30 septembrie) în perioada 2 – 5 octombrie, funcție de informațiile pe care le vor primi pe email.

Dacă este posibil, aceștia trebuie să prezinte în momentul cazării și o adeverință de student de la facultate, în care să se specifice dacă sunt înmatriculați la buget sau taxă. În caz contrar, adeverința de student trebuie prezentată la administrația căminului până cel târziu, vineri, 5 octombrie.

Tarifele de cămin vor fi aceleași ca și pentru studenții TUIAȘI și vor fi cuprinse între 120 – 135 de lei/lună, funcție de căminul în care se va primi repartiție.

Studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași care doresc cazare în campusul „Tudor Vladimirescu” sunt rugați să contacteze Prorectoratul responsabil cu activitățile sociale studențești din cadrul USAMV, întrucât între cele două instituții a fost semnat un acord de colaborare în vederea cazării.