Au început înscrierile în proiectul Teaching Romanian Youth!

Teaching Romanian Youth este un proiect bazat pe cel de al-IV-lea obiectiv de dezvoltare durabilă, Quality Education. Astfel, AIESEC Technical University of Iaşi îşi propune să aducă inovare în educație prin adoptarea atât a unor metode formale cât și informale de predare, prin intermediul unor profesori internaționali.

Pe 1 septembrie am dat start înscrierilor în cea de-a VI-a ediţie a proiectului Teaching Romanian Youth. Proiectul include cursuri de limbi străine adresate atât elevilor de liceu cât şi studenților, în special pentru cei ai Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Predarea limbilor străine se face de către profesori internaţionali, într-un mod interactiv și multicultural. În Iaşi sunt deja numeroşi  studenţi care au obţinut o diplomă în urma participării la proiect în ediţiile precedente, au învăţat şi s-au distrat alături de profesorii lor.

Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de 8 săptămâni, între 30 octombrie şi 23 decembrie şi va oferi posibilitatea studierii a 5 limbi străine: franceză, engleză, rusă, spaniolă şi germană.

Cursul constă în 17 şedințe, unde practica este cuvântul cheie. Vor exista 2 sesiuni săptămânale, respectiv 3, a câte doua ore fiecare în intervalul 18:00 – 22:00 în timpul săptămânii. Grupele se vor forma pe nivel de limba studiată.

Există posibilitatea de a opta şi pentru cursuri individuale, caz în care întreaga atenţie a profesorului se îndreaptă spre un singur participant.

Taxa de participare este de 220 lei/limbă studiată, iar pentru cei ce doresc ore în particular, taxa este de 300 lei/limbă studiată.

Dacă înscrierea se face până pe 8 octombrie taxa de participare va fi de 200 de lei, respectiv 270 de lei pentru cursurile individuale.

Înscrierile se pot face până pe 21 octombrie la adresa : www.try.aiesec.ro

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la adresa: aiesectuiasi@gmail.com

Comentarii

comentarii