Locuri de cazare în campusul „Tudor Vladimirescu” pentru studenții celorlalte universități din Iași

Update 11.10.2017: Studenții de la alte universități care au solicitat cazare sunt rugați ca de mâine dimineață, 12.10.2017, începând cu ora 09.00, să se prezinte la Direcția Servicii Studențești (Campusul „Tudor Vladimirescu”, cămin T18 – parter, intrarea laterală) pentru a demara procedurile aferente pentru obținerea unui loc în cămin.

În același timp, studenții sunt rugați să printeze și să completeze cererea de mai jos.

Dacă este posibil, aceștia trebuie să prezinte și o adeverință de student de la facultate, în care să se specifice dacă sunt înmatriculați la buget sau taxă.

​Criteriul de acordare a locurilor în cămin va fi ordinea la care studenții se vor prezenta la DSS. ​

Update 29.09.2017: Studenții de la alte universități care s-au înscris pentru cazare vor fi contactați către personalul Direcției Servicii Studențești începând cu data de 12 octombrie.

Studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” și Universității Naționale de Arte „George Enescu” care doresc cazare în campusul „Tudor Vladimirescu” sunt rugați să completeze formularul de mai jos.

Cazarea studenților din cadrul acestor universități se va face în perioada 2 – 6 octombrie 12 – 14 octombrie, după finalizarea procesului de cazare aferent studenților de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Studenții care s-au înscris în baza de date de mai jos vor fi contactați pe email sau telefonic de către personalul Direcției Servicii Studențești, în perioada 2 – 6 octombrie începând cu data de 12 octombrie, pentru a demara etapele aferente cazării.

Tarifele de cămin sunt aceleași ca și pentru studenții TUIAȘI și pot fi consultate la următorul link

Cerere cazare 2017-2018